Poznáním svých předků měním svůj život k lepšímu :)

19.02.2016 08:35

Ráda bych Vám nyní na následujících řádcích objasnila, proč je vůbec tak důležité a jaký smysl spočívá v tom, dopodrobna zjišťovat podobu života našich předků...

Proč nás to vše má vůbec zajímat, vždyť už nežijí, a tím pádem přece do našeho života již nijak nezasahují! Myslíte si, že je to pravda?

A co když se do našeho života promítá podoba života předcházejících generací a my o tom vlastně mnohdy nemáme vůbec tušení?

V podvědomé rovině opakujeme vzorce chování po našich praprarodičích a naivně si myslíme, že to jsme vlastně my. Ale co když nám některá jednání nevyhovují, překáží a rádi bychom je změnili???

 

V tom případě začněte nahlížet do historie svého rodu, objevujte zapomenuté příběhy, přemýšlejte nad důležitými momenty v životě našich předků, co je k tomu vedlo, jak moc je to ovlivnilo, co to zapříčinilo, rozhodli se správně, a co taková situace může sdělit mně? Jak ovlivňuje můj život? Nacházím v ní nějakou podobnost? Jak bychom to řešili mi? Co by se nám líbilo, přejeme si to stejně?

 

PTEJTE SE, OBJEVUJTE, PÁTREJTE. ZA NÁŠ LEPŠÍ ŽIVOT TO ROZHODNĚ STOJÍ!!!

 

Nemyslíte <3

 

 

PS. Brzy se Vám pokusím předat vlastní zkušenost, jak se dá s rodinnou historií pracovat, a co mi pomohla v mém současném životě uzdravit...

 

Pátrání po předcích má smysl :)