Vydejme se po stopách vlastních předků...

17.02.2014 14:19

Už delší dobu Vás nic nenaplňuje a všechno Vám připadá nudné? Hledáte inspiraci???

 

Tak otevřete tu starou krabici, kde ukrýváte úžasné poklady :) Prohrabejte se v ní, objevte fotografie s Vašimi předky. Uvědomujete si, kde se Vaši předci právě nachází? Kde stojí ten dům, u kterého se nechali zvěčnit? Kde je ta louka, na které babička trhá květiny? Kde je ten rybník, u něhož prastrýc chytá ryby? A kdepak stojí ten strom, u kterého se scházela prababička s pradědou? Víte to? Že ano? To je velmi dobře!!!

 

Podívejte se z okna ven. Co vidíte? Je tam nádherný den, nemám pravdu? Láká nás tento úžasný den k procházce, je to tak? Co nám v tom brání? Že nic? Tak běžte!!! Vydejte se po stopách svých předků, běžte na místa, která byla zvěčněna na fotografiích, které jste před okamžikem drželi v ruce. 

skenovat0001.jpg

 

Jak se Vám daná místa líbí? Přemýšlejte o nich. Uvědomujte si, co na nich cítíte, čím k Vám promlouvají… Proč zde právě Vaši předci trávili volné chvíle, proč tato místa navštěvovali, co je na nich tak zvláštní až kouzelné, aby upoutala i Vaši pozornost? Už to víte???

 

Máte i Vy nějaké oblíbené místo, o kterém byste chtěli nechat zmínku pro své potomky? Já ano, ale o něm Vám povím zase příště…

 

S Láskou Adéla <3